A Bólyi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2023. január 14-én két rendezvénnyel is kívánta színesíteni a település életét. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik kreatív ötleteikkel, javaslataikkal, aktív részvételükkel, felajánlásokkal elősegítették azt, hogy a programon részt vevők, a fellépő diákok egyaránt jól érezhessék magukat.

Köszönet illeti meg az intézmény alkalmazottait is! Mindazokat, akik betanították a gyermekeket, segítették a program szervezését, lebonyolítását, a Vigadó dolgozóinak támogatását, a Platin Zenekarnak a fergeteges hangulatot, az Erzsébet Étteremnek a finom falatokat, valamint a polgárőrök munkáját!

Örömünkre szolgál, és ezt külön köszönjük, hogy ilyen sok érdeklődő volt programjainkra. Sajnos a terem befogadóképessége bennünket is korlátozott. Köszönjük szépen mindazoknak, akik a tombola felajánlásokat ilyen szép számban összegyűjtötték, valamint köszönjük azoknak a vállalkozóknak, cégeknek, magánszemélyeknek, akik az értékesebbnél értékesebb tombola nyereményeket felajánlották.

Köszönjük szépen a pozitív megerősítéseket! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük